Ska du installera nya element eller byta ut befintliga?
Lita på Säkra Rör för pålitliga lösningar!

Värmen i våra hem är central för vår komfort, särskilt under Stockholms kyliga vintermånader. Att byta element kan vara nödvändigt när de blir gamla, ineffektiva eller när du önskar en modern design som komplement till ditt hem. Hos Säkra Rör & Bygg har vi expertis inom att byta och installera element på ett effektivt och professionellt sätt. Låt oss säkerställa att ditt hem förblir varmt och inbjudande, samtidigt som du kan spara på energikostnader med mer effektiva uppvärmningslösningar.

Vänta inte tills kylan biter; låt oss hjälpa dig med ditt elementbyte redan idag.

Vanliga frågor

Byta handfat

Ett element kan behöva bytas på grund av ålder, ineffektivitet, skador eller för att uppdatera till en mer energieffektiv modell.

Om ditt element inte värmer ordentligt, gör onormala ljud eller visar tecken på skada, kan det vara dags för ett byte.

Processen kan variera, men oftast kan ett element bytas ut inom några timmar av en professionell.

Kostnaden kan variera beroende på elementets typ och installationskrav. Det är bäst att få en offert från en specialist.

Ja, byte av element kvalificerar ofta för ROT-avdrag, vilket kan minska arbetskostnaden.

Att byta till ett energieffektivt element kan minska dina energikostnader, ge bättre värmefördelning och bidra till ett mer hållbart hem.

Även om det är möjligt för en händig person att byta element, rekommenderar vi att anlita en professionell för att säkerställa korrekt installation och optimal prestanda.

Det bästa valet beror på ditt hems behov, din budget och önskad energieffektivitet. En expert kan rekommendera det bästa alternativet för dig.

Det beror på elementets kvalitet och användning, men i genomsnitt kan ett välskött element hålla i 20-30 år.

Vi rekommenderar märken och modeller baserade på ditt hems specifika behov och din budget. Kontakta oss för en personlig rekommendation.

Scroll to Top