fbpx

Välj Säkra Rör

Om oss

Med över tjugo års erfarenhet och ett team av auktoriserade tekniker är vi på Säkra Rör din pålitliga partner för alla dina VVS-behov. Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda högkvalitativa tjänster med fokus på säkerhet och effektivitet, vilket även har gjort oss till ett Reco-rekommenderat företag. Vår framgång har alltid byggt på långsiktiga kundrelationer som är baserade på trovärdighet och transparens. Oavsett storleken på ditt projekt är vi dedikerade till att erbjuda dig med toppservice.

Sakraror.se - Din VVS Partner i Stockholm

Vanliga frågor

Om oss

Säkra Rör är ett auktoriserat VVS-företag som har över 20 års erfarenhet och är dedikerat till att leverera högkvalitativa VVS tjänster till konkurrenskraftiga priser med en stark betoning på kundnöjdhet och professionalism.

På Säkra Rör erbjuder vi ett brett utbud av VVS tjänster, från underhåll till installationer. För mer information, se sidan våra tjänster. Vi erbjuder även installationer till fasta priser under vår Monterat och klart sektion.

 

Ja, Säkra Rör är en Säker Vatten auktoriserad VVS-leverantör med över 20 års erfarenhet.

Du kan få en offert genom att besöka våra tjänster eller Monterat och Klart där du sedan väljer vad du specifikt vill ha hjälp med. Du får svar på din offertförfrågan inom 24 timmar.

Helt klart. Vi ger full garanti för kvaliteten på vårt utförda arbete. Detta återspeglar vårt åtagande att erbjuda säkra tjänster som du som kund kan lita på.

Scroll to Top